Windows 10, τιμές και επίσημη διάθεση


Δυο μήνες μένουν και η επόμενη έκδοση των Windows θα γίνει διαθέσιμη σε όλους. Τα Windows 10 έρχονται επίσημα στις 29 Ιουλίου για να δείξουν ότι όλα μπορούν να ανατραπούν. Μετά την έκδοση 8 που θύμιζε τα "αξέχαστα" Vista, τα Windows 10, έρχονται για να καλύψουν τα κενά και να φέρουν τις απαραίτητες αλλαγές, που μέχρι στιγμής απουσίαζαν.

Επίσημα λοιπόν στα τέλη Ιουλίου, η Microsoft θα κάνει διαθέσιμη την νεότερη έκδοση των Windows. Θα υπάρξουν δυο επιλογές, Home και Pro, με τιμές 119$ και 199$ αντίστοιχα ως μεμονωμένο προϊόν ενώ θα υπάρξει και δωρεάν αναβάθμιση για αυτούς που απόκτησαν προηγούμενη έκδοση (είτε 7 είτε 8) τα τελευταία έξι χρόνια.

Με τα Windows 10, η Microsoft σκοπεύει να καλύψει το κενό μεταξύ συσκευών προσφέροντας έτσι ενιαία εμπειρία από κάθε συσκευή. Tablet, PC ή κινητό θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα και θα κάνουν τη χρήση πιο εύκολη και παραγωγική από ποτέ.

Τέλος, το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας προβλέπει περισσότερες από 1 δις συσκευές να τρέχουν τα Windows 10 μέχρι το 2018 ενώ η ίδια δεν αναφέρθηκε στον αν θα υπάρξει 11η έκδοση μέχρι στιγμής.

Σχόλια