Caterpillar S40, έρχεται καλύτερο και πιο ανθεκτικό από ποτέ



H Caterpillar έκτος των χωματουργικών μηχανημάτων που κατασκευάζει, έχει μπει και στο χώρο της κινητής "βαπτίζοντας" συσκευές με το brand της. Φυσικά πρόκειται για κινητά που διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους στο νερό, τα χτυπήματα και τη σκόνη, αποτελώντας ότι πρέπει για αυτούς που ασχολούνται με αντίστοιχα επαγγέλματα και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά λοιπόν η γνωστή εταιρεία λανσάρει το S40, στην κατηγορία των Android smartphones που αποτελεί και την ναυαρχίδα της. Το εν λόγω κινητό έρχεται πιο "μαζεμένο" αλλά και πλήρως αναβαθμισμένο ενώ αυτή τη φορά η πιστοποίηση Military Standard 810G, το καθιστά πιο ανθεκτικό από ποτέ. Αυτό σημαίνει πως αντέχει σε πτώσεις έως και δυο μέτρων αλλά και στη σκόνη και το νερό, σε βάθος 2 μέτρων για μία ώρα.



Η IPS οθόνη των 4.7-ιντσών είναι ντυμένη με γυαλί Gorilla Glass 4 της Corning, για μέγιστη αντοχή σε κάθε χτύπημα ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά συναντάμε τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM , κάμερες 8MP / 2MP και λειτουργικό Android 5.1. Στις επιπλέον λεπτομέρειες που το καθιστούν ξεχωριστό είναι η δυνατότητα χρήσης του με γάντια καθώς και η μπαταρία των 3000mAh που προσφέρει έως και 18 ώρες ομιλίας.


To CAT S40 θα γίνει σύντομα διαθέσιμο και θα πωλείται στην τιμή των $399.

Σχόλια