Garmin Forerunner 630, το απόλυτο αθλητικό ρολόι


H Garmin παρουσιάζει το πιο εξελιγμένο αθλητικό ρολόι χειρός, το Forerunner 630. Αυτή τη φορά η εταιρεία δίνει το καλύτερό της εαυτό προσφέροντας ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Το νέο ρολόι είναι ικανό να συνδεθεί μέσω WiFi για εύκολη μεταφορά δεδομένων ενώ φυσικά δεν λείπει η επικοινωνία με αισθητήρες ANT+ καθώς επίσης είναι συμβατό και με την πλατφόρμα Connect IQ. Στα βασικά specs της συσκευής εντοπίζουμε οθόνη αφής 1.23-ιντσών (215 x 180pixels), λεπτότερο σώμα και βάρος μόλις 44g.


Το Forerunner 630 μπορεί να προσφέρει πρόσθετα δεδομένα για βελτίωση της απόδοσης αλλά και αποφυγής τραυματισμών κατά τη προπόνηση. Μερικά νέα χαρακτηριστικά που παρέχει είναι το μήκος διασκελισμού, κάθετη αναλογία, εξισορρόπηση επαφής με το έδαφος αλλά και κατώφλι γαλακτικού, κατάσταση επίδοσης, δείκτη έντασης και πολλά άλλα. Επιπλέον είναι αδιάβροχο σε βάθος μέχρι 50 μέτρα ενώ παρέχει αυτονομία έως και 16 ώρες συνεχούς λειτουργίας σε mode προπόνησης.


Το Garmin Forerunner 630 διατίθεται σε δυο χρώματα, λευκό και σκούρο μπλέ, στην τιμή των 399 ευρώ ή στα 499 ευρώ σε συνδυασμό με ζώνη καρδιακών παλμών.

Σχόλια