LaCie 2big Dock Thunderbolt, με έως 20TB και πληθώρα συνδέσεων


Για αυτούς που πάντα ήθελαν άπλετο χώρο για τα δεδομένα τους, η LaCie δίνει τη λύση. Το 2big Dock Thunderbolt 3 είναι αυτό που έρχεται να εξυπηρετήσει διπλά, επαγγελματίες ή μη, αφού έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και όχι μόνο.

Ο νέος εξωτερικός δίσκος - docking station, προσφέρει χωρητικότητες έως και 20TB, σε συνδυασμό με υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, ασφάλεια και επαγγελματικού επιπέδου δίσκους στο εσωτερικό του. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, χάρη στις υποδοχές καρτών μνήμης (SD & CF), θυρών USB (type C & 3.0) αλλά των δύο εξόδων Thunderbolt 3. Έτσι, επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση πολλών μέσων εξυπηρετώντας και ως hub. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει μεγαλύτερη συνδεσιμότητα σε αυτούς που έχουν μηχανήματα με καθόλου ή ελάχιστες εισόδους (βλ. νέα MacBook Pro). Εκτός αυτών διαθέτει και έξοδο DisplayPort για παρουσίαση περιεχομένου σε οθόνες/τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης.



Ο νέος 2big δίσκος τα πάει πολύ καλά στα "νούμερα" αφού πετυχαίνει ταχύτητες μεταφοράς έως 440MB/s μέσω της Thunderbolt 3 ενώ ενδεικτικά ο 20TB, χωράει έως και 650 ώρες video ανάλυσης 4K/30fps. Η επαγγελματικών προδιαγραφών κατασκευή του αποτελείται από διπλούς δίσκους Seagate IronWolf σε συστοιχία RAID, για εκπληκτική διαχείριση ενέργειας και αξιοπιστίας. Ακόμη με το software LaCie RAID Manager ο κάτοχος μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει την υγεία του συστήματός του αλλά και να ειδοποιηθεί μέσω email για πιθανή αστοχία. Τέλος, καλύπτεται από 5 χρόνια εγγύηση σε περίπτωση που υπάρξει πιθανή βλάβη στα μηχανικά του μέρη.

Σχόλια