Xiaomi Mi 6 με διπλή κάμερα, 6GB RAM και μπαταρία 3,350mAh


Η Xiaomi παρουσίασε το επόμενο πολυαναμενόμενο smartphone της και αυτό δεν είναι άλλο από το Mi 6. Με το πιο πρόσφατο chipset της Snapdragon, το 835 και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, το νέο κινητό σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών.

Η εταιρεία με αυτή τη συσκευή δείχνει ότι την ενδιαφέρει η λεπτομέρεια καθώς έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό. Εξωτερικά, αποτελείται από κυρτό γυαλί στο εμπρόσθιο και πίσω τμήμα, όπου δένεται αρμονικά με μεταλλικό πλαίσιο, για το οποίο απαιτείται λεπτομερής διαδικασία δημιουργίας. H οθόνη έχει διαγώνιο 5,15-ιντσών και ανάλυση Full HD 1080p. Η βασική κάμερα αποτελείται από διπλό φακό 12MP, έναν ευρυγώνιο και έναν τηλεφακό, όπως συναντήσαμε και στο iPhone 7 Plus. Επιπλέον, προσφέρει οπτικό ζουμ 2x, σταθεροποιητή OIS και φυσικά λειτουργία πορτραίτου, για πιο επαγγελματικές λήψεις προσώπων.


Στο εσωτερικό, ο κεντρικός επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 835, όπου συνεργάζεται με 6GB μνήμης RAM ενώ άλλα 64GB ή 128GB, αναλόγως την έκδοση, προσφέρονται για αποθήκευση. Στα υπόλοιπα, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στο κεντρικό πλήκτρο, η μπαταρία του είναι ιδιαίτερα μεγάλη με 3,350mAh ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αφαιρεθεί η έξοδος ακουστικών, και την θέση της έχει πάρει ένα δεύτερο ηχείο.

To Xiaomi Mi 6 θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου με τιμή 360 και 420 δολάρια, για τα 64GB και 128GB αντίστοιχα.

Σχόλια