Nintendo SNES Classic, αναμένεται τον Σεπτεμβρίο


Λίγους μήνες πριν, η Nintendo μας είχε ξαφνιάσει με την κυκλοφορία του NES Classic Edition. Την retro παιχνιδομηχανή που απευθυνόταν στους λάτρεις των παλιών -καλών- games, για την οποία μάλιστα, η ανταπόκριση του κόσμο ήταν τεράστια. Ωστόσο, η αγορά του λόγω περιορισμένων κομματιών δεν ήταν και εύκολη υπόθεση, ειδικά αν κάποιος που την επιθυμούσε δεν είχε βιαστεί να την προμηθευτεί. Επιπλέον, και με επίσημη ανακοίνωση τον περασμένο Απρίλιο η ίδια η Nintendo ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της εν λόγω συσκευής, πράγμα που έκανε την εύρεση της σχεδόν απίθανη.

Σήμερα λοιπόν, η Nintendo ξανά έρχεται στο προσκήνιο με νέες πληροφορίες για τη νέα retro κονσόλα της που δεν είναι άλλη από το Super Nintendo Classic Edition ή πιο απλά SNES Classic. Η νέα παιχνιδομηχανή θα κοστίζει περίπου 80 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Θα συνοδεύεται με 21 προ εγκατεστημένους κλασικούς τίτλους παιχνιδιών περιλαμβάνοντας τα: Super Mario World, Super Mario Kart, The Legend of Zelda: A Link to The Past και το ακυκλοφόρητο sequel του γνήσιου Star Fox. Όπως και το NES Classic, έτσι και το SNES Classic θα μπορεί να συνεργαστεί με οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση κάνοντας το παίξιμο ακόμα πιο διασκεδαστικό.


Τέλος, για όσους είχαν το παλιό Super Nintendo θα αναπολήσουν παλιές - καλές στιγμές καθώς το SNES Classic φέρει πανομοιότυπο controller ενώ η κεντρική μονάδα είναι πιο μικρή σε μέγεθος.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και όλους τους τίτλους παιχνιδιών που θα συνοδεύονται με την κονσόλα:

Super Mario Kart
Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
Super Mario World
Yoshi’s Island Contra III: The Alien Wars
Donkey Kong Country
EarthBound
Final Fantasy III
F-ZERO Kirby Super Star
Kirby’s Dream Course
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Mega Man X
Secret of Mana
Star Fox
Star Fox 2
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV
Super Ghouls ’n Ghosts
Super Metroid
Super Punch-Out!!

Σχόλια