To WhatsApp επιτρέπει την αποστολή αρχείων κάθε τύπου


Στο πιο πρόσφατο update, το WhatsApp έρχεται με πληθώρα νέων δυνατότητων. Αν και αρχικά ο διαμοιρασμός αρχείων ήταν περιορισμένος στα PDFs, πλέον οι χρήστες μπορούν να στείλουν/λάβουν κάθε τύπου αρχείο. Το μέγεθος περιορίζεται στα 100MB, ωστόσο αναφέρεται ότι οι χρήστες των iPhone μπορούν να κάνουν sharing αρχεία ελαφρώς μεγαλύτερου μεγέθους.

Επιπρόσθετα, υπάρχει η δυνατότητα προβολής όλων των εικόνων και των video απευθείας από την κάμερα της εφαρμογής κάνοντας swipe up και εφόσον κάποιος επιθυμεί την πολλαπλή αποστολή αρχείων, αυτά θα συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένο φάκελο στις εικόνες. Σημαντική είναι η μη συμπίεση φωτογραφιών κατά την αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι οι εικόνες που αποστέλλονται θα διατηρούν την ποιότητά τους. Ακόμη, έχουν προστεθεί επιλογές μορφοποίησης κειμένου (υπογράμμιση, έντονη και πλάγια γραφή) απευθείας απλά μαρκάροντάς το.

Όλα τα παραπάνω μαζί με διάφορες σχεδιαστικές βελτιώσεις, φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις είναι διαθέσιμα ήδη μέσω του νέου update για iOS και Android.

Σχόλια