Razer Phone: Επίσημα με 8GB RAM και oθόνη 120Hz


H Razer γνωστή στο χώρο του gaming κάνει ένα νέο βήμα στο χώρο των mobile συσκευών. Μετά τις φήμες που έπαιζαν τον τελευταίο καιρό πλέον το πρώτο smartphone της εταιρείας είναι γεγονός. To Razer Phone είναι αυτό που θα αντιπροσωπεύσει την εταιρεία για πρώτη φορά στο χώρο της κινητής, με χαρακτηριστικά που το θέλουν ιδανικό για mobile gaming και όχι μόνο.

H νέα συσκευή δημιουργήθηκε με γνώμονα την μέγιστη εμπειρία κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών ωστόσο απευθύνεται και στην υπόλοιπη μάζα που απλά θέλει ένα ισχυρό κινητό. Ο σχεδιασμός είναι σχετικά κλασικός χωρίς να δίνεται έμφαση σε μηδενικά περιθώρια παρ' όλα αυτά πρόκειται για ένα κομψό κινητό με σώμα αλουμινίου (CNC).


Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση για την κατηγορία του είναι η οθόνη του. Διαθέτει ένα IGZO LCD πάνελ 5,7-ιντσών ανάλυσης QHD 1440 x 2560p με τεχνολογία UltraMotion, η οποία προσφέρει έως 120Ηz ρυθμό ανανέωσης εικόνων (frame rate). Αυτό σημαίνει πως κατά την διάρκεια παιχνιδιού ή video υπάρχουν μηδενικά κολλήματα (lags), προσφέροντας έτσι τη καλύτερη δυνατή ομαλότητα κίνησης. Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο κινητό που φέρει τέτοιο ρυθμό ανανέωσης ενώ πρόκειται για κάτι που είχαμε συναντήσει στο iPad Pro της Apple και μόνο.

Μια συσκευή που σέβεται τον εαυτό της και φέρει το brand Razer δεν θα μπορούσε να αφήσει εκτός το κομμάτι του ήχου. Έτσι, το Razer Phone παράγει ήχο Dolby Atmos από τα δυο εμπρόσθια ηχεία σε συνδυασμό με τον διπλό ενισχυτή 24-bit DAC ενώ η έξοδος ήχου που παρέχεται μέσω adaptor (καθώς δεν υπάρχει 3,5χιλ jack) διαθέτει πιστοποίηση THX, κάτι ακόμα που συναντάμε πρώτη φορά σε κινητό.

Όσον αφορά τα εσωτερικά χαρακτηριστικά, εξοπλίζεται αν μη τι άλλο με τον Snapdragon 835, ο οποίος συνδυάζεται με 8GB μνήμης RAM, για απόλυτη εμπειρία gaming. Φυσικά, η Razer υποστηρίζει ότι η συσκευή διαθέτει ιδιαίτερο σχεδιασμό που χαρίζει ιδανική απαγωγή θερμότητας, για μηδενική επιρροή στις επιδόσεις της συσκευής. Επιπλέον το Razer Phone, παρέχει και φωτογραφικές ευκολίες χάρη στην διπλή κάμερα των 12MP, αποτελούμενη από ένα ευρυγώνιο (f/1,7) και ένα τηλεφακό (2x) συνοδευόμενη από dual tone flash.


Κάτι που δεν έχει παραλείψει να δώσει έμφαση η Razer είναι η μπαταρία της συσκευής. Και εδώ δεν κάνει συμβιβασμούς, εξοπλίζοντας το κινητό της με μια μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, που προσφέρει πολύ καλούς χρόνους αυτονομίας. Ενδεικτικά, μπορεί να αναπαράξει videos για 12,5 ώρες, μουσική για 63,5 ώρες και να παίξει κανείς το Heartstone για 7 συνεχόμενες ώρες. Επιπλέον με την υποστήριξη του QuickCharge 4.0+, η γιγάντια μπαταρία μπορεί να φορτίσει από το 0 στο 85% σε μόλις μία ώρα.

Το Razer Phone θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου μέσω του site της εταιρείας με τιμή στα 699 δολάρια (ξεκλείδωτο).


Razer Phone specs
Οθόνη: 5,7" IGZO LCD / QHD 1440x2560p / 120Hz fr / Gorilla Glass 3
CPU: Qualcomm Snapdragon 835
RAM: 8GB dual channel (LPDDR4, 1866Mhz)
Αποθηκευτικός χώρος: 64GB, επέκταση μέσω microSD έως 2TB
OS: Android 7.1.1 Nougat (αναβαθμίσημο σε Oreo)
Κάμερες: Βασική: 12MP dual, PDAF, dual tone flash / Εμπρόσθια: 8MP F/2,0
Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία, Διπλός DAC ενισχυτής, THX
Μπαταρία: 4000mAh
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac / Bluetooth 4.2 / NFC
Διαστάσεις: 158,5 x 77,7 x 8 mm
Βάρος: 197 γραμμάρια

Σχόλια