LaCie Rugged RAID Pro με USB-C και SD card reader


H γνωστή Γαλλική εταιρεία δίσκων παρουσιάζει τον Rugged RAID Pro, την πιο πρόσφατη προσθήκη στην φημισμένη σειρά ανθεκτικών εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Όπως και τα υπάρχοντα μοντέλα έτσι και ο Rugged RAID Pro έρχεται με το πορτοκαλί προστατευτικό περίβλημα που έχει σχεδιαστεί από τον Neil Poulton. Ο νέος δίσκος έχει εφοδιαστεί με έξοδο USB-C όπου σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει (σε RAID 0, μέσω του software) έως και  240MB/s για μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον παρέχεται ενσωματωμένο καλώδιο Thunderbolt 3 αλλά και αναγνώστης καρτών μνήμης UHS-II SD, εξυπηρετώντας έτσι διπλά.

Φυσικά όπως όλοι οι δίσκοι της σειράς Rugged έτσι και ο RAID Pro είναι ανθεκτικός στα χτυπήματα, στη σκόνη και το νερό καθώς φέρει πιστοποίηση IP54. Παράλληλα με την αγορά του ο κάτοχος επωφελείται από την τριετή υπηρεσία Seagate Rescue Data Recovery καθώς και την δωρεάν μηνιαία συνδρομή στο Adobe Creative Cloud All Apps.

Ο LaCie Rugged RAID Pro θα κυκλοφορήσει αυτό το διάστημα στην χωρητικότητα των 4TB και θα κοστίζει περίπου στα 300 ευρώ.

Σχόλια