NOMAD Cable, το καλώδιο - powerbank που πάντα ήθελες


Η Nomad είναι μια εταιρεία που δημιουργεί αξεσουάρ για τις συσκευές της Apple. Ένα αξιόλογο από αυτά, που λύνει τα χέρια πολλών, είναι το Nomad Battery Cable. Όπως φανερώνει και η ονομασία του πρόκειται για ένα καλώδιο - powerbank σε ένα. Δηλαδή αυτό που πάντα ήθελες έτσι ώστε να μην κουβαλάς πολλά αξεσουάρ όταν είσαι στο γραφείο, ταξιδεύεις ή βρίσκεσαι στο βουνό.

Στην πράξη είναι ένα προϊόν που εξυπηρετεί ως καλώδιο φόρτισης, για το iPhone 5 ή νεότερο, ενώ παράλληλα ενσωματώνει μια μπαταρία 2800mAh που μπορεί να δώσει έως και μια πλήρης φόρτιση, όταν δεν υπάρχει επιτοίχιος φορτιστής. Εκτός αυτού όμως διακρίνεται και για την ποιότητα κατασκευής του καθώς αποτελείται από υλικά που το καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό. Εξωτερικά είναι ντυμένο με 500D nylon ενώ υπάρχουν ακόμα δυο στρώσεις με βελτιωμένο PVC και στη συνέχεια Kevlar ύφανση, υλικά που προσδίδουν αντοχή στη χρήση. Επιπλέον έχει χρησιμοποιηθεί αλουμίνιο στις υποδοχές Lightning και USB.


Όσον αφορά τη λειτουργικότητα τη στιγμή που απαιτείται να χρησιμοποιηθεί ως καλώδιο για την φόρτιση του κινητού, πρώτα φορτίζει αυτό και ενώ ολοκληρωθεί η διαδικασία φορτίζεται και η ενσωματωμένη μπαταρία. Το Nomad Battery Cable είναι διαθέσιμο και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ στην τιμή των 50 δολαρίων.

Σχόλια