To Garmin Vivoactive 3 Music φέρνει τη μουσική στο καρπό σου


Η Garmin ανακοίνωσε ένα ακόμα αθλητικό ρολόι και δεν είναι άλλο από το Vivoactive 3 Music. Αν και πριν μερικούς μήνες είχε προστεθεί και το Vivoactive 3, η ανανεωμένη έκδοση παρέχει περισσότερα οφέλη κυρίως για τους φίλους της μουσικής.

Η βασική διαφορά της έκδοσης "Music", που είναι και ο λόγος που το κάνει ακριβότερο κατά 50 δολάρια από το "απλό", είναι ο ενσωματωμένος χώρος αποθήκευσης που μπορεί να φιλοξενήσει έως 500 μουσικά κομμάτια. Αυτά μπορούν να μεταφερθούν μέσω υπολογιστή ή να κατεβαστούν από κάποια υπηρεσία που "στριμάρει" μουσική. Με αυτό προσφέρει στους χρήστες που προπονούνται μουσική χωρίς να απαιτείται να κουβαλούν μαζί το smartphone ή κάποιο πρόσθετο mp3 player.

Πέρα από την μουσική που μπορεί να κρατήσει στο εσωτερικό του, το Vivoactive 3 Music διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά κάθε αθλούμενος. Πολύ καλός δέκτης GPS, ενσωματωμένος αισθητήρας παλμών, υπολογισμός μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2 max), σύζευξη Bluetooth (για ασύρματα ακουστικά), αδιαβροχοποίηση και φυσικά έως και 5 ώρες αυτονομίας (χρήση μουσικής + GPS) είναι πολύτιμα χαρακτηριστικά που βοηθούν κατά την προπόνηση.

Το Vivoactive 3 Music είναι διαθέσιμο στο εξωτερικό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει και στην Ελλάδα. Η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 300 δολάρια.

Σχόλια