Xiaomi Mijia, νέο προσιτό gimbal για κινητά


Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει στα value for money προϊόντα και ένα ακόμα που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του video είναι το Mijia smartphone gimbal. Γι' αυτούς που θέλουν σταθερό αποτέλεσμα κινηματογραφικού επιπέδου στα video τους, το νέο gimbal είναι ότι πρέπει και μάλιστα σε τιμή που το καθιστά ιδιαίτερα προσιτό.

Πιο συγκεκριμένα μπορεί να φιλοξενήσει smartphones που ζυγίζουν έως 200 γραμμάρια (ύψους έως 86 χιλ.) ενώ με την ενσωματωμένη μπαταρία 5000mAh μπορεί παράλληλα να τα τροφοδοτεί μέσω της εξόδου USB 5V/1,5A. Φυσικά αν η μπαταρία δεν χρησιμοποιείται για φόρτιση του κινητού, τότε μπορεί να προσφέρει αυτονομία στο gimbal για έως και 16 ώρες. Η σταθεροποίηση παρέχεται μέσω τριών αξόνων ενώ οι αισθητήρες θέσης υψηλής ακρίβειας βελτιώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Στο κάτω μέρος υπάρχει υποδοχή (βίδας 1/4'') έτσι ώστε να μπορεί να βιδώσει πάνω σε οποιοδήποτε τρίποδο ή άλλο mount και συνοδεύεται από αντίστοιχη εφαρμογή με πληθώρα λειτουργιών προσφέροντας δυνατότητες time-lapse, λήψεις 360-μοιρών κ.α..

Το νέο Xiaomi Mijia smartphone gimbal θα γίνει διαθέσιμο αρχικά στην Κίνα στα μέσα Ιουνίου και ύστερα (θέλουμε να ελπίζουμε...) στις υπόλοιπες χώρες και θα κοστίζει μόλις 80€.

Σχόλια