Kορυφώνονται οι φήμες για το αναδιπλούμενο κινητό της Samsung


Οι φήμες κορυφώνονται για το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung. Μπορεί το Galaxy Note 9 να είναι η πιο πρόσφατη ναυαρχίδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις οι φήμες όμως για τις επερχόμενες συσκευές ποτέ δεν σταματούν. Το Galaxy X ή Galaxy F ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί (who knows...?) ίσως να απέχει λίγους μήνες από την επίσημη παρουσίασή του. Πλέον τα renders είναι όλο και πιο αληθοφανή, δίνοντάς μας μια εικόνα για το τι να περιμένουμε.

Το δανέζικο site τεχνολογίας NieuweMobiel σε συνεργασία με τον σχεδιαστή Jonas Dahnert, παρουσίασαν μια πιθανή εκδοχή του αναμενόμενου smartphone. Όπως φαίνεται στα σχέδια το τηλέφωνο θα διπλώνει, καθιστώντας το pocket-friendly ενώ στο πλήρες άνοιγμά του θα μπορεί να λειτουργήσει και ως tablet. Η οθόνη φαίνεται ότι θα είναι άθραυστη και εύκαμπτη στο κέντρο και θα διπλώνει πλήρως με τις δυο άκρες να εφάπτονται.



Αναμφίβολα θα είναι κάτι εξ' ολοκλήρου καινούργιο με βάση τα τρέχοντα δεδομένα ωστόσο θα πρόκειται για μια συσκευή που θα ανοίξει νέους ορίζοντες όσον αφορά το σχεδιασμό των κινητών και γιατί όχι και των δυνατοτήτων τους. Για την ώρα όμως μένουμε στα πιο πρόσφατα renders και αναμένουμε για αρχές του νέου έτους όπου (πιθανόν) και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Σχόλια