Samsung Galaxy Tab S4, σχεδιασμένο για απαιτητικούς χρήστες

H Samsung παρουσίασε το νέο Galaxy Tab S4, ένα νέο tablet με μεγάλη οθόνη που απευθύνεται κυρίως σε multitaskers και άτομα που αναζητούν μια συσκευή για την εργασία τους.

Δυνατό χαρακτηριστικό του Tab S4 είναι η υποστήριξη της λειτουργίας DeX όπου με τη χρήση μιας εξωτερικής οθόνης ο χρήστης μπορεί να απολαύσει εμπειρία desktop. Η διάταξη των εικονιδίων αλλάζει, παρέχεται υποστήριξη για ταυτόχρονο άνοιγμα έως και 20 παραθύρων ενώ η λειτουργία side-by-side, θυμίζουν πολύ Windows περιβάλλον. Σε συνδυασμό με την οθόνη, η εργασία γίνεται πιο άνετη και δεν λείπει σχεδόν τίποτα ακόμη και για τον πιο απαιτητικό χρήστη.


Το Tab S4 διαθέτει οθόνη 10,5-ιντσών (2560 x 1600 p) τεχνολογίας Super AMOLED, στοιχείο που το κάνει καλύτερο από το προγενέστερο Tab S3 (9,7" / 2048 x 1536p). Ο επεξεργαστής δεν είναι άλλος από τον Qualcomm Snapdragon 835, ο οποίος συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM και άλλα 64GB για αποθήκευση δεδομένων, τα οποία επεκτείνονται μέσω καρτών microSD έως τα 400GB. Η τροφοδοσία του Tab S4 παρέχεται από την μπαταρία χωρητικότητας 7300mAh όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της Samsung προσφέρει έως και 16 ώρες συνεχούς video playback. Ακόμη ενσωματώνει τετραπλά ηχεία ρυθμισμένα από την AKG με υποστήριξη Dolby Atmos.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο business friendly, είναι η υποστήριξη του Book Cover keyboard για άνετη πληκτρολόγηση, από το οποίο δυστυχώς απουσιάζει το touchpad. Από την άλλη μπορεί να συνεργαστεί με το S Pen stylus, το οποίο παρέχεται στη συσκευασία σε αντίθεση με το πληκτρολόγιο-θήκη που πωλείται ξεχωριστά.

Το Samsung Galaxy Tab S4 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από αύριο (10/08) με τιμή που ξεκινά από τα 649 δολάρια ενώ με την αγορά του Book Cover keyboard θα φτάνει τα 800 δολάρια.


Σχόλια