Ανακοινώθηκαν τα νέα μοντέλα GoPro Hero7


H GoPro ανακοίνωσε το νέο τρίο των action καμερών της προσφέροντας ανανεωμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η GoPro Hero7 Black, η Silver και η White αποτελούν τα νέα μοντέλα της εταιρείας που έρχονται να αντικαταστήσουν την προηγούμενη γενιά.


GoPro Hero7 Black

Η GoPro Hero7 Black όπως αντιλαμβάνεστε είναι η καλύτερη εκ των τριών προσφέροντας την δυνατότητα καταγραφής video 4K στα 60fps. Πέραν τούτου σημαντική προσθήκη αποτελεί η σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth, η οποία υπόσχεται ομαλότητα και σταθερότητα επιπέδου gimbal. Ο αισθητήρας της κάμερας είναι στα 12MP, μπορεί να τραβήξει σε burst mode έως και 30fps, υπάρχει η επιλογή λήψης φωτογραφιών σε μορφή RAW καθώς και το χαρακτηριστικό SuperPhoto Auto HDR. Επιπλέον διαθέτει υψηλό bandwidth εγγραφής video φτάνοντας τα 78Mbps στα 4K/60 ενώ είναι η μοναδική που διαθέτει υποδοχή για σύνδεση εξωτερικού μικροφώνου.
GoPro Hero7 Silver

Συνεχίζοντας με τις άλλες δυο, η GoPro Hero7 Silver διαθέτει αισθητήρας ανάλυσης 10MP και καταγράφει video 4K στα 30fps με κλασική σταθεροποίηση εικόνας όπως και η White η οποία ωστόσο περιορίζεται σε Full HD 1080p στα 60fps. Και από τις δυο απουσιάζει το HyperSmooth καθώς και η εμπρόσθια LCD οθόνη ενώ στο πίσω μέρος όλες διαθέτουν έγχρωμη οθόνη αφής 2-ιντσών. Παρ' όλα και οι τρεις είναι αδιάβροχες και μπορούν να λειτουργήσουν σε βάθος έως 10 μέτρων χωρίς επιπλέον αξεσουάρ.

GoPro Hero7 White

Οι νέες GoPro Hero7 είναι διαθέσιμες για προ παραγγελία από το site της εταιρείας με τις τιμές που ακολουθούν:
GoPro Hero7 Black, 430€
GoPro Hero7 Silver, 330€
GoPro Hero7 White, 220€


Σχόλια