Razer Phone 2: Επίσημα με καλύτερο επεξεργαστή, κάμερα και οθόνη


H στιγμή για την δεύτερη έκδοση του smartphone της Razer έφτασε και πλέον επίσημα. Το Razer Phone 2 παρουσιάστηκε με νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις που το κάνουν ακόμα καλύτερο από το προγενέστερο.

Ξεκινώντας με την οθόνη, διαθέτει ένα panel IGZO LCD 5,7-ιντσών με ανάλυση QHD και 16:9 aspect ratio. H νέα οθόνη προσφέρει 50% περισσότερη φωτεινότητα φτάνοντας τα 580nits (53.8 lumens) καθώς επίσης είναι καλύτερη στην απεικόνιση λεπτομερειών σε σκοτεινές σκηνές. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι στα 120Hz, για εξαιρετικά ομαλή ροή κινούμενου περιεχομένου, ενώ υποστηρίζει παλέτα χρωμάτων DCI-P3 και HDR.


Στο εσωτερικό, εντοπίζεται ο Snapdragon 845 με χρήση νέου συστήματος ψύξης για καλύτερη απαγωγή θερμότητας. Η προσωρινή μνήμη RAM είναι στα 8GB και ο αποθηκευτικός (βασίζεται σε UFS) χώρος είναι στα 64GB, ο οποίος επεκτείνεται μέσω καρτών microSD.

Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 4000mAh και πλέον υποστηρίζει QuickCharge 4.0+ και γρήγορη Qi ασύρματη φόρτιση (έως 15Watt).

Φυσικά για να μπορεί η συσκευή να φορτίζει ασύρματα έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί στο πίσω μέρος της ενώ το σασί είναι κατασκευασμένο από CNC αλουμίνιο. Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι  η νέα συσκευή φέρει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP67 που την καθιστά λειτουργική σε βάθος ενός μέτρου για έως και μισή ώρα.


Ακόμα το διπλό σύστημα κάμερας έχει βελτιωθεί καθώς αποτελείται από αισθητήρα εικόνας της Sony με ανάλυση 12MP, Dual Pixel AF, οπτική σταθεροποίηση (OIS) και διάφραγμα f/1,75. Ο δεύτερος τηλεφακός είναι ανάλυσης 12MP και διαφράγματος f/2,6. Στο κομμάτι του video πλέον προσφέρει εγγραφή στα 2160p @ 60fps ενώ σε slow-motion βέλτιστη επιλογή είναι τα 1080p @ 120fps.

Στις λεπτομέρειες, η Razer έχει προσθέσει RGB οπίσθιο φωτισμό στο logo, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, υποστηρίζοντας τη λειτουργία Chroma. Ακόμα τα στερεοφωνικά ηχεία φέρουν πιστοποίηση Dolby Atmos ενώ διαθέτουν και αποκλειστικό σύστημα ενίσχυσης ήχου.

Το νέο Razer Phone 2 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω του site της εταιρείες και τις επόμενες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει στην αγορά με τιμή στα 800 δολάρια.

Σχόλια