Razer BlackWidow Lite, το gaming πληκτρολόγιο αποκτά επαγγελματικό χαρακτήρα


Το BlackWidow είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μηχανικά πληκτρολόγια της Razer κατασκευασμένα για gaming αλλά και κάθε είδους ασχολία. Η εν λόγω σειρά πλέον αποκτά ένα μικρό αδερφό με επαγγελματικό χαρακτήρα και δεν είναι άλλο από το BlackWidow Lite.

To BlackWidow Lite είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με αθόρυβη λειτουργία -που προορίζεται εκτός των άλλων για εργασιακούς χώρους- αποφεύγοντας έτσι την ενόχληση συναδέλφων στη δουλεία, από το χαρακτηριστικό ήχο που κάνουν αυτού του είδους τα πληκτρολόγια. Παρ' όλα αυτά κατασκευαστικά το κάθε πλήκτρο διαθέτει τους διακόπτες Razer Orange, που προσφέρουν υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα.


Επιπλέον διαθέτει πλήκτρα με φωτισμό λευκού χρώματος, που μπορεί να συνδυαστούν με το Razer Synapse app. Αν και η εταιρεία δημιούργησε το BlackWidow Lite σκεπτόμενη τον εργασιακό χώρο προσφέροντας τις αντίστοιχες ευκολίες, το συγκεκριμένο παρέχει στο χρήστη ότι χρειάζεται κανείς για gaming. Δηλαδή πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα (με macros), δυνατότητα απενεργοποίησης του Windows key και του συνδυασμού alt+tab για να αποφευχθούν πιθανότητες απότομης διακοπής του παιχνιδιού.

Το Razer BlackWidow Lite είναι διαθέσιμο μέσω του site της εταιρείας και πωλείται στην τιμή των 100€.

Σχόλια