H Puma αναβιώνει τo RS-Computer Shoe μετά από 30 χρόνια


Πίσω στο 1986, η Puma είχε επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα με τα αθλητικά παπούτσια RS-Computer τα οποία διέθεταν ηλεκτρονικό hardware και σε συνδυασμό με κάποιο εξωτερικό υπολογιστή μετέφεραν δεδομένα. Μέσω καλωδίου 16pin είχαν την δυνατότητα να συνδεθούν σε κάθε Apple IIE και Commodore 64 και να παρουσιάσουν τα δεδομένα τρεξίματος που είχαν καταγράψει, προσφέροντας έτσι σημαντικά στοιχεία για κάθε δρομέα.

Πλέον, η Puma αναβιώνει το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάζοντας κάτι πιο σύγχρονο. Τα RS-Computer sneakers ξανά έρχονται στο προσκήνιο με πληθώρα ανανεωμένων χαρακτηριστικών. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουν επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων που μετρά τον αριθμών των βημάτων, την απόσταση και τις θερμίδες. Επιπλέον μπορούν να επικοινωνήσουν ασύρματα μέσω Bluetooth 4.0 και να στείλουν δεδομένα σε κάθε Android ή iOS συσκευή ενώ δεν λείπει και η αντίστοιχη εφαρμογή για προβολή στατιστικών. Τα παπούτσια μπορούν να αποθηκεύσουν δεδομένα του χρήστη για 30 ημέρες και διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium-polymer η οποία φορτίζεται με τη βοήθεια usb καλωδίου. Ακόμη ενσωματώνουν δυο ενδεικτικές λυχνίες LED, για απεικόνιση των στόχων και της στάθμης της μπαταρίας.

Τέλος, θα δημιουργηθούν μόνο 86 ζευγάρια Puma RS-Computer sneakers παγκοσμίως και θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες με τιμή στα 650€.

Σχόλια