Samsung Galaxy A8s, το πρώτο κινητό με οθόνη Infinity-O


H Samsung προσπαθεί να σταθεί στον δυνατό ανταγωνισμό που έχουν χτίσει οι κινέζικες κατασκευάστριες και μετά το πρόσφατο Galaxy A9 με την τετραπλή κάμερα, αυτή τη φορά παρουσιάζει το Galaxy A8s. Είναι επίσημα το πρώτο smartphone με εμπρόσθια κάμερα (24MP f/2.0) που ενσωματώνεται στην οθόνη την οποία η Samsung αποκαλεί Infinity-O.

Η εντυπωσιακή οθόνη έχει διαγώνιο 6,4-ιντσών και ανάλυση 1080 x 2340 εικονοστοιχείων με αναλογία 19.5:9. Τα περιθώρια περιμετρικά είναι ιδιαίτερα λεπτά, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο παρ' όλα αυτά δεν έχει αναφερθεί αν το panel είναι τεχνολογίας sAMOLED (πιθανόν πρόκειται για LCD IPS).

Το νέο Galaxy A8s εκτός της ιδιαίτερης οθόνης του είναι ένα δυνατό smartphone που ενσωματώνει τον Snapdragon 700 συνοδευόμενο από 6 ή 8GB RAM (αναλόγως την έκδοση) καθώς και 128GB για τα δεδομένα.


Στο πίσω μέρος διακρίνεται η τριπλή κάμερα (όμοια με του A7) αποτελούμενη από έναν 24MP f/1.7 (κύριος), έναν 10MP f/2.4 (telephoto) καθώς και έναν 5MP f/2.2 που υποβοηθά για τη σύνθεση του βάθος πεδίου.

Την τροφοδοσία της συσκευής αναλαμβάνει η μπαταρία χωρητικότητας 3400mAh, η οποία υποστηρίζει fast charging μέσω υποδοχής USB-C. Ακόμη βασίζεται στο Android 8.1 Oreo με πινελιές από το user interface της Samsung.

H Samsung θα διαθέσει το νέο Galaxy A8s σε τρία χρώματα Blue, Gray και Green και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τέλος Δεκεμβρίου. Δυστυχώς για την ώρα δεν έχει γίνει λόγος για το κόστος της συσκευής αν και υπολογίζουμε να κυμανθεί κάπου ανάμεσα στις τιμές των Galaxy A8 και A9.

Σχόλια