Τα νέα Samsung Galaxy S10 θα υποστηρίζουν το επόμενης γενιάς Wi-Fi


Όσο πλησιάζουν οι μέρες παρουσίασης των νέων flagship Galaxy smartphones της Samsung οι πληροφορίες περί χαρακτηριστικών "οργιάζουν". Αυτή τη φορά, το νέο στοιχείο που μαθαίνουμε πως θα έχει η οικογένεια Galaxy S10 είναι η επόμενης γενιάς ασύρματη δικτύωση Wi-Fi.

To Wi-Fi 6 (802.11ax) θα είναι κοινό χαρακτηριστικό και για τα τρία νέα κινητά (S10E, S10 & S10+) χάρη στον επεξεργαστή της Snapdragon, τον 855, όπου είναι Wi-Fi 6 ready. Έτσι, με το αντίστοιχο router στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω του εν λόγω πρoτύπου προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. Κυρίως όμως θα παρέχεται πιο σταθερή και γρήγορη σύνδεση στο internet και αυτά δίχως να παρατηρείται μείωση στην αυτονομία της συσκευής.

Με αυτά και μ' αυτά οι νέες συσκευές της Samsung θα είναι οι πρώτες που θα προσφέρουν αυτό το αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που θα βελτιώσει στο μέγιστο την εμπειρία χρήσης του internet μέσω Wi-Fi, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί αντίκτυπο στην συνολική αυτονομία της συσκευής. Φυσικά όπως προαναφέρθηκε αναγκαία είναι η ύπαρξη συμβατού εξοπλισμού.

Σχόλια