Apple iPod Touch (2019), με νέο επεξεργαστή και μεγαλύτερη χωρητικότητα


Η Apple ανανέωσε το iPod touch για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Τα νέα μοντέλα αναβαθμίστηκαν με τον επεξεργαστή A10 Fusion, τον επεξεργαστή που "φοράνε" και τα iPhone 7. Το νέο ολοκληρωμένο φέρνει βελτιωμένες επιδόσεις στα παιχνίδια ενώ για πρώτη φορά η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και το Group FaceTime έρχονται στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εννοείται ότι το νέο μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη χωρητικότητα φτάνοντας τα 256GB, γι' αυτούς που διαθέτουν τεράστιες συλλογές από μουσικά κομμάτια και podcasts για offline χρήση. Το νέο iPod touch ξεκινά στα 199 δολάρια για 32GB, συνεχίζει στα 299 δολάρια για 128GB και καταλήγει στα 399 δολάρια για την έκδοση με τα 256GB.

Εκτός του νέου επεξεργαστή και τις νέες επιλογές χωρητικότητας, όλα τα υπόλοιπα (κάμερα, οθόνη, home button κτλ.) παραμένουν ίδια με το iPod touch 6ης γενιάς. Αναμφίβολα οι νέες συσκευές θα υποστηρίζουν τις μελλοντικές εκδόσεις iOS καθώς και τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες, που θα λανσαριστούν το φθινόπωρο.

Τα νέα iPod touch είναι διαθέσιμα προς πώληση στο site της εταιρείας (προς το παρόν όμως όχι μέσω της ελληνικής έκδοσης αυτού).

Σχόλια