Η Bose παρουσιάζει τα νέα Noise Cancelling Headphones 700


Η Bose ανακοίνωσε τα νέα ακουστικά ακύρωσης θορύβου (noise-canceling) που αποτελούν το επόμενο μεγάλο βήμα στην συγκεκριμένη κατηγορία, μετά τα θρυλικά QuietComfort. Τα Bose Noise Cancelling Headphones 700 διαφέρουν σχεδιαστικά από τα QC35 II καθώς διαθέτουν πιο λεπτά άκρα αλλά οι μεγάλες αλλαγές είναι στα νέα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν.

Τα νέα «700άρια» έχουν κατασκευαστεί διαθέτοντας ένα νέο επεξεργαστή ψηφιακού σήματος και ένα νέο σύστημα οκτώ μικροφώνων, το οποίο αναλαμβάνει την ακύρωση των εξωτερικών θορύβων προσφέροντας καλύτερο αποτέλεσμα από τα QC35 II. Επιπλέον, το νέο σύστημα μικροφώνων έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο που βελτιώνει δραματικά την πιστότητα των κλήσεων, είτε ο χρήστης βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο είτε σε ένα συνωστισμένο γραφείο. Η Bose ισχυρίζεται πως τα ενσωματωμένα μικρόφωνα είναι ικανά να απομονώσουν την φωνή του ομιλούντα ανεξαρτήτως από το αν υπάρχουν εκκωφαντικοί θόρυβοι περιβάλλοντος, προσφέροντας πεντακάθαρη επικοινωνία με τον συνομιλητή κατά την διάρκεια κλήσεων.


Σημαντική προσθήκη αποτελεί το Bose AR χαρακτηριστικό, το οποίο με τους ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης μπορεί να εντοπίσει τη θέση του κεφαλιού και του σώματος (όταν είναι φορεμένα) και σε συνδυασμό με εφαρμογές μπορούν να παρέχουν πληροφορίες σχετικές με το που βρίσκεται ο κάτοχος αλλά και το τί κάνει.

Ακόμα ενσωματώνουν τις ψηφιακές βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa ενώ μπορούν να συνεργαστούν και με τη Siri, στην περίπτωση που ο κάτοχος διαθέτει συσκευή iPhone. Ενσωματώνουν πλήκτρα χειρισμού ενώ για τις επιλογές ρουτίνας μπορούν να παραμετροποιηθούν με το την αφή αλλά και με φωνητικές εντολές.

Όσον αφορά τον ήχο σε μουσικά κομμάτια, προσφέρουν πολύ καλή ακουστική εμπειρία σε κάθε επίπεδο έντασης και εντυπωσιακή απόκριση στις χαμηλές συχνότητες. Η αυτονομία τους, σύμφωνα με την εταιρεία, φτάνει τις 20 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Τα νέα Bose Noise Cancelling Headphones 700 κοστίζουν 399 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα προς το τέλος Ιουνίου ενώ μπορούν να προ-παραγγελθούν μέσω του site της Bose.


Σχόλια