H Samsung παραδέχεται ότι παρουσίασε το Galaxy Fold πριν ολοκληρωθεί πλήρως


Το Samsung Galaxy Fold παραμένει σε ένα status συνεχούς αναμονής. Η κορεάτικη εταιρεία σε επίσημη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη συσκευή και παρ' όλη τη μεγάλη καθυστέρηση για το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά, ανέφερε ότι η ολοκλήρωση και η διάθεση της αναμένεται πολύ σύντομα.

Ο co-CEO της Samsung, DJ Koh, παραδέχτηκε στο The Independent ότι κάπου χάθηκε το παιχνίδι με την αναδιπλούμενη συσκευή αλλά η εταιρεία είναι στη διαδικασία επίλυσης όλων των θεμάτων που παρουσιάστηκαν. Αυτή τη στιγμή πάνω από 2000 πρωτότυπα δοκιμάζονται εξονυχιστικά έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι η ανανεωμένη συσκευή δεν θα αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο DJ Koh ανέφερε ότι όλη η κατάσταση με το Galaxy Fold δημιούργησε μια αμηχανία και το κύριο θέμα με όλο αυτό ήταν ότι λανσαρίστηκε πριν ακόμα ετοιμαστεί πλήρως.

Διάβασε επίσης: Το 2019 θα είναι η χρονιά των αναδιπλούμενων κινητών 

Παρ' όλη την σύγχυση το Galaxy Fold, όπως ειπώθηκε, δεν έχει ακυρωθεί αλλά αναμένεται να λανσαριστεί πολύ σύντομα στο μέλλον. Δυστυχώς δεν ανακοινώθηκε η ακριβής ημερομηνία απλά αναφέρθηκε ότι η εταιρεία θέλει λίγο χρόνο ακόμα άλλωστε τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με τον co-CEO, αντιμετωπίζονται όλα αυτά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις συσκευές των reviewers και δεν γνώριζαν πιο πριν.

Σχόλια