Mini Galaxy S: Aπομίμηση της οriginal συσκευής!


Μια νέα παραλλαγή του μεγάλου Galaxy S της Samsung βρέθηκε να πωλείται σε κινέζικο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ένα "μαιμού" smartphone το οποίο όμως φέρει την επωνυμία της Samsung στο πίσω μέρος ενώ στο μπροστινό μέρος αναγράφει Galaxy S, χωρίς βέβαια από την εταιρία να έχει ανακοινωθεί μια τέτοια συσκευή.



Με μια πρώτη ματιά μοιάζει με σμίκρυνση του αυθεντικού Galaxy S ωστόσο η ποιότητα των πλαστικών είναι σε κατώτερα επίπεδα. Παρ'όλα αυτά "ο μικρός κλώνος" διαθέτει οθόνη αφής 3.5-ιντσών (320×480 HVGA) capacitive, υψηλής απόδοσης επεξεργαστή dual-core, 512MB μνήμη ROM και 512MB RAM και "τρέχει" λειτουργικό Android 2.1(μπορεί να αναβαθμίστει και στην έκδοση 2.2).


Ακόμη εξοπλίζεται με κάμερα 5MP, με αυτόματη εστίαση και LED flash ενώ στο μπροστινό μέρος υπάρχει και άλλη μια των 0.3MP για videoκλήσεις. Επιπρόσθετα υποστηρίζει multi-touch, δέχεται δύο κάρτες SIM, διαθέτει G-sensor, GPS, WiFi και Bluetooth.

Όπως καταλαβαίνετε είναι μια ακόμα απομίμηση που όμως τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα οriginal (αν σκεφτούμε τις παραχωρήσεις σε ποιότητα κατασκευής). Τέλος να πούμε πως πωλείται περίπου στα $211!

Πηγή

Σχόλια