Nέο Symbian S^3 UI σε video, πιθανό να παρουσιαστεί και στο αυριανό event!


Πολλοί περιμένουν τo νέο update για το Symbian S^3 που είχε ανακοινώσει η Νοkia πως θα διατεθεί στις αρχές του χρόνου. Παρ'όλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δεί κάτι πέραν την πιο πρόσφατης πληροφορίας που αφορούσε την νέα εμφάνιση του user interface του λειτουργικού, η οποία γνωρίζαμε ότι θα γίνει διαθέσιμη αρχές φθινοπώρου. Παράλληλα αρκετές φορές έχει αναφερθεί πως κάτι καινούργιο θα "έρθει" στις συσκευές με Symbian S^3, τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου.


Επιτέλους λοιπόν μετά από 4 μήνες αναμονής το κάτι νέο, πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στην αυριανή εκδήλωση της Nokia, που φέρει τίτλο «Discover what's new with Symbian smartphones». Φυσικά ο τίτλος αποκαλύπτει πιθανές ανανεώσεις/αναβαθμίσεις/αλλαγές για το S^3, ωστόσο κάτι ακριβές δεν γνωρίζουμε. Έτσι λοιπόν έρχεται η Three Αγγλίας (πάροχος κινητής) με ένα μικρό hands-on video, στο οποίο γίνεται αναφορά για το φρέσκο UI του λειτουργικού, για να αποκαλύψει(;) τη μια από τις αναμενόμενες ανακοινώσεις.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας πρόκειται για την ανανεωμένη εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος Symbian S^3, η οποία θα πραγματοποιηθεί με σχετικό update από την εταιρεία. Eκτός από τις αισθητικές αλλαγές που έχει υποστεί, έχει βελτιστοποιηθεί το scrolling γενικότερα, ο browser του κινητού ο οποίος σύμφωνα με τον ομιλούντα είναι 3 φορές γρηγορότερος καθώς επίσης έχει τροποποιηθεί και το εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο.


Άκρως ενθαρρυντικό video για τους κατόχους των N8, C7 και του νέου E7 ενώ για όσους αναρωτιούνται το κινητό που φαίνεται είναι το Nokia X7. Όσον αφορά για το αυριανό event της Nokia πιθανολογείται - εκτός των επερχόμενων αλλαγών στο λειτουργικό σύστημα Symbian - να παρουσιαστούν επίσημα και τα Nokia E6 και X7. Έως τότε λίγη υπομονή....

Σχόλια