ΑndyPad, γιατί η φτώχια θέλει καλοπέραση


Επειδή τα tablets είναι της μόδας αλλα και επειδή η φτώχια θέλει καλοπέραση, τα φθηνά εξ' αυτών σιγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα. O λόγος για το AndyPad, ένα νέο tablet που δεν ζητά πολλά από τους μελλοντικούς αγοραστές του και σίγουρα θα είναι πολλοί αυτοί που θα το λατρέψουν.

Ωστόσο αν θεωρείτε όμως πως η μειωμένη τιμή έχει ως συνέπεια το αδύναμα χαρακτηριστικά τότε σ´αυτη την περίπτωση θα διαψευτειτε!

Αυτό γιατί η εταιρεία επιλέγει άκρως δελεαστικό hardware όπως ο επεξεργαστής Cortex A8, με συχνότητα λειτουργίας το 1.2Ghz! Ακόμη το λειτουργικό σύστημα του AndyPad θα είναι της Google, το Android 2.3 Gingerbread, θα διαθέτει οθόνη αφής 7-ιντσών, 8GB αποθηκευτικό χώρο, έξοδο HDMI για αναπαραγωγή αρχείων στα 1080p, δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα, εμπρόσθια κάμερα, αναγνώστη καρτών microSD και θύρα microUSB. Φυσικά η συσκευή θα διατίθεται με προεγκατεστημένες δημοφιλείς εφαρμογές όπως Twitter, Facebook, TuneIn, Drag Race, Tank Hero κ.α τα οποία θα αποκαλυφθούν σύντομα.


Για την ώρα όλα τα παραπάνω φαίνονται εντυπωσιακά αν ακούσετε και την τιμή του. Δυστυχώς δεν έχουν μαθευτεί η ποσότητα μνήμης RAM καθώς και αν η οθόνη του θα είναι resistive ή capacitive.

Και τώρα το καλύτερο, το κόστος του AndyPad είναι στα 130£ (~146€) ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εσείς θα το προτιμoύσατε μιας και ο λόγος απόδοσης πρός τιμή είναι άκρως ικανοποίητικος ή θα επιμείνετε στις πιο γνωστές και επώνυμες επιλογές;

Σχόλια