Sony Ericsson Live, ένα ακόμα Walkman κινητό με Android

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη του W8, του πρώτου Android Walkman κινητού, σήμερα η Sony Ericsson παρουσιάζει μια ακόμη αντίστοιχων δυνατοτήτων συσκευή, το Live Walkman.

Ένα smartphone που απευθύνεται στους music lovers αφού φέρει το brand Walkman ενώ παράλληλα τρέχει το Android Gingerbread. Φυσικά δεν πρόκειται για ένα κινητό που υστερεί στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά καθώς είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή 1Ghz, οθόνη capacitive 3.2-ιντσών και κάμερα 5MP με Αuto Focus, 8x ψηφιακό zoom και λήψη video στα 720p. Eπιπλέον ενσωματώνει 320ΜB μνήμης RAM, διαθέτει υποδοχή καρτών μνήμης microSD έως 32GB και υποστηρίζει δίκτυα tri-band 3G (HSPA+) στα 850, 1900 και 2100Μhz καθώς και dual-band 3G στα 900 και 2100Mhz, ανάλογα με το μοντέλο.

Ομολογουμένως μια συσκευή που προορίζεται κυρίως για ακρόαση μουσικής δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει και αποκλειστική πρόσβαση σε ανάλογες υπηρεσίες καθώς και βελτιστοποιημένη ποιότητα ήχου. Έτσι η Sony Ericsson μέσω του Live παρέχει πρόσβαση στο Qriocity, υπηρεσία για streaming μουσικής από την Sony, ενώ ο παραγόμενος ήχος είναι βελτιωμένος σε σύγκριση με άλλα μοντέλα, για καλύτερη εμπειρία.



Το Sony Ericsson Live Walkman θα το δούμε στην αγορά τέλος του έτους ενώ για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή κυκλοφορίας του.

Σχόλια