Samsung Galaxy Note, με οθόνη 5.3" και αμφιλεγόμενο χαρακτήρα


Κάτι νέο και πρωτότυπο όσον αφορά τις διαστάσεις παρουσίασε σήμερα η Samsung στην IFA 2011. Αυτό είναι το Samsung Galaxy Note, το οποίο έρχεται ξεπερνώντας τα όρια, με οθόνη 5.3-ιντσών και αμφιλεγόμενο χαρακτηρά. Αυτά γιατί δεν μπορείς να το χαρακτηρήσεις tablet ή smartphone.

Σίγουρα είναι το κάτι ενδιάμεσο, το οποίο αναζητά αγοραστές που επιθυμούν κάτι το διαφορετικό. Αναμφίβολα όμως προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο διαδίκτυο από οποιαδήποτε συσκευή που καλείται smartphone και εκτός αυτού συνοδεύεται από stylus pen, που ακούει στο όνομα S-Pen. Έτσι οι χειρόγραφες σημειώσεις αποκτούν νόημα και αυξάνουν την παραγωγικότητα του χρήστη.

Φυσικά η ποιότητα της οθόνης ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χάρη στη τεχνολογία Super AMOLED Plus, η οποία προσφέρει καταπληκτική φωτεινότητα. Αndroid 2.3 Gingerbread, επεξεργαστής dual-core στα 1.4Ghz, μνήμη RAM στο 1GB και διπλή φωτογραφική μηχανή (8MP πίσω & 2MP μπροστά) αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά ενώ για τα υπόλοιπα μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά specs της συσκευής που ακολουθούν.
 

Σχόλια