AKG K450 mini headphones Review


Ένα ζευγάρι ακουστικών έπεσε στα χέρια μας και αδράξαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα review. Όπως λέει και ο τίτλος τα headphones είναι της γνωστής στο χώρο του ήχου AKG και το μοντέλο τους είναι το K450 mini headphones. Πρόκειται για ακουστικά (σχεδόν) κλειστου τύπου και γράφω σχεδόν γιατί δεν απομονώνουν πλήρως τους εξωτερικούς θορύβους.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή και ας ξεκινήσουμε από την συσκευασία τους. Εδώ ξεχωρίζει το πολύ προσεγμένο κουτί όπου διαθέτει και ένα λεπτο φύλλο σιδήρου για να μαγνητίζει το εξωφυλλο. Σκίζοντας δυο προστατευτικά στο πάνω και κάτω μέρος του κουτιού ανοίγουμε την συσκευασία η οποία περιέχει τα AKG K450 μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Οδηγίες χρήσης και εγγύηση αποτελούν τη γραφική ύλη ενώ στη συνέχεια διακρίνουμε το ζευγάρι ακουστικών, την προστατευτική θήκη, δυο καλώδια σε 3.5mm jack, ένα adapter 3.5 σε 2.5mm jack καθώς και ένα 6.3mm. Εδώ αξίζει να πούμε πως όλες οι επαφές είναι επιχρυσωμένες για ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου. Αυτά λοιπόν θα βρείτε στη συσκευασία, φυσικά ξεχωρίζουν τα ακουστικά καθώς και η premium προστατευτική θήκη.


Παίρνοντας τα Κ450 διακρίνεται η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής τους, το μαλακό μαξιλαράκι που εφαρμόζει στα αυτιά, η υποδοχή των καλωδίων καθώς και ο μηχανισμός προσαρμογής 3D-Axis. Το τελευταίο χαρακτηριστικό εξυπηρετεί αρκετά αφού το ζευγάρι διπλώνει καταλαμβάνοντας λιγότερο χώρο και φυσικά χωράει άνετα στην θήκη του. Όσον αφορά τώρα τα του ήχου. Μετά από αρκετές ώρες ακρόασης δεν έχουμε να πούμε κάτι αρνητικό. Ξεκάθαρα ψηλά, ωραία μεσαία και δυνατό μπάσο που δεν περιμένεις να ακούσεις. Τίποτα λιγότερο όυτε περισσότερο. Φυσικά αν υπάρχει και equalizer στην συσκευή ήχου τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα σε περιπτώσεις ιδιαίτερων ακουσμάτων. Πραγματικά ευχαριστούν το κάθε χρήστη στην κατηγορία τους. Η εφαρμογή στο κεφάλι είναι αρκετά ξεκούραστη και εφόσον τα φορέσετε θα ξεχάσετε ότι τα έχετε στο κεφάλι σας. Άλλωστε τα μαξιλαράκια στα ακουστικά και στο πάνω μέρος λειτουργούν θετικά σ'αυτό.



Αναμφίβολα με τη πληθώρα συνοδευόμενων καλωδίων δεν θα έχετε πρόβλημα με τις συσκευές αναπαραγωγής αφού μπορείτε να τα συνδέσετε σε όλες τις φορητές συσκευές DVD, CD και MP3 player καθώς και σε οικιακά ηχοσυστήματα αλλά και iPhone. Eνώ όταν σκεφτείτε να βγείτε έξω σίγουρα θα τα πάρετε μαζί σας αφού δεν πιάνουν χώρο ενώ στη μεταφορά η θήκη είναι ότι πρέπει.


Αυτά λοιπόν για τα K450 της ΑΚG, τα οποία τα βρίσκεται στην αγορά στην τιμή των 79.99€ με ΦΠΑ και σίγουρα μόνο θετικές εντυπώσεις θα σας αφήσουν. Για ερωτήσεις ή ό,τι άλλο επιθυμείτε μπορείτε να αφήσετε το σχολιό σας.

AKG K450 specs
Frequency Response: 11Hz - 29.5kHz
Maximum Input Power: 30mW
Input Impedance: 32 Ohms
Sensitivity: 126 dB SPL/V

ΑKG K450

LiontariBlog 

Σχόλια