HTC Sensation XL, με τεχνολογία Beats Audio και οθόνη 4.7-ιντσών


Τα βλέμματα σήμερα στρέφονται στο Λονδίνο και στο event της HTC στο οποίο μια νέα συσκευή αποκαλύπτεται.

Το ΗΤC Sensation XL λοιπόν είναι το νέο μεγάλο smartphone της εταιρείας το οποίο έρχεται με οθόνη 4.7-ιντσών παρακαλώ, τεχνολογίας S-LCD με 199 ppi ανά pixel. Φυσικά η θηριώδης οθόνη δεν θα μπορούσε να μείνει απροστάτευτη αφού ντύνεται με γυαλί Gorilla Glass. Ωστόσο το παραπάνω δεν αποτελεί το μόνο ξεχωριστό χαρακτηριστικό καθώς τον ήχο της συσκευής αναλαμβάνει η Beats Audio, γι'αυτό και η συσκευασία περιλαμβάνει και στερεοφωνικά ακουστικά της ίδιας εταιρείας.



Το μεγάλο Sensation τρέχει λειτουργικό Android Gingerbread ενώ την επεξεργαστική ισχύ αναλαμβάνει ο μονοπύρηνος Qualcomm MSM 8255 στα 1.5GHz και τα γραφικά το Adreno 205 chip. Τα 768MB φροντίζουν για την προσωρινή μνήμη της συσκευής ενώ 16GB είναι διαθέσιμα για τα δεδομένα του χρήστη.

Επιπλέον στο τομέα της φωτογραφίας το XL δεν στερείται κάτι αφού διαθέτει κάμερα 8MP με 28mm και F/2.2 για βελτιωμένες λήψεις κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Φυσικά εγγραφή video στα 720p είναι στα βασικά ενώ στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει και κάμερα στα 1.3MP.

Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα η συσκευή ενσωματώνει θύρα micro USB και μπορεί να επικοινωνήσει ασύρματα μέσω WiFi, Bluetooth ενώ επιτρέπει τη λήψη δεδομένων στα 14.4 Mbps.

Σχόλια