O Steve Jobs έφυγε (1955-2011)


Σαν να περίμενε το τελευταίο event, της εταιρείας, που ήταν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του, o Steve Jobs, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 χρόνων. Μπαίνοντας στη σελίδα της Apple αυτό που θα δείτε είναι η παραπάνω εικόνα που πλαισιώνεται από το 1955-2011 καθώς και το όνομα του Jobs. Kάνοντας κλικ βλέπετε το παραπακάτω:

Apple has lost a visionary and creative genius, and the world has lost an amazing human being. Those of us who have been fortunate enough to know and work with Steve have lost a dear friend and an inspiring mentor. Steve leaves behind a company that only he cold have built, and his spirit will forever be the foundation of Apple.

Tα σοβαρά προβλήματα υγείας του ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για αυτόν και όπως καταλαβαίνουμε δεν τον άφησαν να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του. Φυσικά πολύ πιθανό το χειρότερο να είχε συμβεί ήδη από την προχθεσινή μέρα αφού δεν φάνηκαν και ιδιαίτερα ζωηροί, ο T.Cook καθώς και οι υπόλοιποί. Σ'αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά όποτε R.I.P Steve Jobs.... 

Σχόλια