Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus με διπύρηνο και Honeycomb


H Samsung δεν αφήνει έτσι τα προιόντα της και πόσο μάλλον αυτά που την έχουν κάνει γνωστή και πιο ανταγωνιστική στην αγορά. Έτσι η εταιρεία αποκαλύπτει την αναβαθμισμένη έκδοση του Galaxy Tab 7.0 με το πρόθεμα Plus που δείχνει ότι κάτι νεό φέρνει. Και όντως έτσι είναι αφού νέος επεξεργαστής και η πιο πρόσφατη έκδοση του Android για ταμπλέτες είναι στα ανανεωμένα χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα το Exynos chipset με δύο πυρήνες και συχνότητα λειτουργίας στα 1.2Ghz αναλαμβάνουν την επεξεργαστική ισχύ ενώ το Android 3.2 Honeycomb είναι το αναβαθμισμένο λειτουργικό. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά βρίσκουμε οθόνη 7" PLS LCD με ανάλυση 1024x600 pixels, 1GB μνήμης RAM, πίσω κάμερα στα 3MP με δυνατότητα εγγραφής video 720p και εμπρόσθια 2ΜP.

Φυσικά υποστηρίζει δίκτυα quad-band GSM/GPRS/EDGE καθώς και tri-band 3G με 21 Mbps HSPA ενώ τα dual-band Wi-Fi a/b/g/n, GPS και Bluetooth συμπληρώνουν τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Το Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus θα γίνει στις περισσότερες χώρες διαθέσιμο τέλος Οκτωβρίου ωστόσο για την ώρα η τιμή του παραμένει άγνωστη.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου