LG Optimus 3D Max και όλα γίνονται «τρισδιάστατα»


Η LG ανακοινώνει συσκευές και τρελαίνει κόσμο. Μια με το Optimus Vu, μια τα L-style και τώρα με το Optimus 3D Max που έρχεται για να δέσει το γλυκό. Ένα smartphone με 3D δυνατότητες που θέλει να πάρει τη θέση του Optimus 3D και να κερδίσει επάξια το τίτλο του διαδόχου.

Οθόνη 4.3” 3D WVGA, dual-core επεξεργαστής στο 1.2Ghz, διπλή κάμερα 5MP και θα τα δείς όλα τρισδιάστατα! Η μπαταρία των 1520mAh είναι υπέυθυνη για την τροφοδοσία όλων των υποσυστημάτων ενώ το Android 2.3 Gingerbread αναλαμβάνει τη διεπαφή με το χρήστη. Στα υπόλοιπα 1GB RAM, 8GB για τα δεδομένα, υποστήριξη ΝFC, HSPA+ 21Mbps και μελλοντική αναβάθμιση στο Ice Cream Sandwich είναι στο πακέτο. Φυσικά στις λεπτομέρειες διακρίνεται γυαλί Gorilla Glass 2 στην οθόνη καθώς και λογισμικό για απευθείας επεξεργασία 3D video στη συσκευή.


Τέλος, το Optimus 3D Μax θα αποτελέσει την παγκόσμια έκδοση του smartphone αφού στη Κορέα θα κυκλοφορήσει ως Optimus 3D Cube, οπότε αν δείτε αυτή την ονομασία μην ψαρώσετε. Τα υπόλοιπα θα τα μάθουμε στην MWC 2012 όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση....

thnx Mpil

Σχόλια