Nokia: Αποκαλύπτονται τα σχέδιά της για τη MWC 2012 [Φήμες]


H ΜWC 2012 πλησιάζει και νέα προϊόντα αναμένονται να παρουσιαστούν. Η Nokia είναι μια από τις μεγάλες εταιρείες που θα λάβουν μέρος εκεί και με πληροφόρηση από το PocketNow μαθαίνουμε τi θα δούμε από αυτή, στην εν λόγω έκθεση.

Σύμφωνα λοιπόν με το site, 6 νέες συσκευές πρόκειται να παρουσιαστούν από τη φιλανδική εταιρεία, και θα καλύπτουν και τα τρία λειτουργικά αντίστοιχα. Ειδικότερα, δυο Windows Phone συσκευές, ένα Symbian smartphone καθώς και τρία οικονομικά S40 features phones αναμένονται για την MWC 2012.

Το PocketNow εκτός του παραπάνω αναφέρεται και στις ονομασίες αυτών. Έτσι λοιπόν το Lumia 610 καθώς και το Lumia 910 θα προστεθούν στην κατηγορία των Windows Phones. Από την άλλη το Νokia 808 θα είναι το νέο Symbian smartphone ενώ τα Nokia Asha 302, Asha 203 και Asha 202 θα είναι τα οικονομικά της παρουσίασης.

Παράλληλα με όλα αυτά όμως, οι πηγές του BGR θέλουν το Symbian smartphone να είναι το τελευταίο για τη Nokia ενώ αναφέρει πως πρόκειται να ενσωματώνει υψηλών δυνατότητων κάμερα, HDMI καθώς και υποδοχή microSIM.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι επίσημο επομένως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

Σχόλια