Apple event στις 23 Οκτωβρίου, έρχεται το iPad mini; (update)

Η στιγμή για το μικρό iPad φαίνεται ότι πλησιάζει αφού οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για Apple event αυτό το μήνα. Mε επιβεβαίωση από το Reuters, η εταιρεία του Cupertino ετοιμάζει event για τις 23 Οκτωβρίου.

Χωρίς να είναι 100% σίγουρο το τι θα παρουσιαστεί εκείνη τη μέρα ή το τι θα υποθεί, οι τριγύρω φήμες θέλουν το iPad mini να κάνει την εμφάνισή του, πλέον επίσημα. Με πολυάριθμα άρθρα, φωτογραφίες και φήμες να δημοσιεύονται καθημερινά σε ξένα και ελληνικά sites/blogs, η μικρότερη εκδοχή του δημοφιλούς iPad, είναι η πιο πιθανή παρουσίαση. Για την ώρα κάτι νεότερο δεν υπάρχει αφού "iPad mini" και "23 Oκτώβρη", είναι οι λέξεις κλειδιά για το όλο σκηνικό. Φυσικά για ότι νεότερο υπάρξει θα σας ενημερώσουμε.

Update 13:23 15/10
Νέες φήμες, προερχόμενες από το 9to5Mac, θέλουν να παρουσιάζεται το νέο 13άρι Μacbook Pro με Retina οθόνη, στο αναμενόμενο Apple event. Πράγμα που ομολογουμένως δεν φαίνεται απίθανο αφού είναι κάτι που θα μπορούσαμε να περιμένουμε, μετά τα μεγαλύτερα Macbook.

Update 16/10
Πλέον η Apple επιβεβαιώνει και επίσημα το event που ετοιμάζει για τις 23 Οκτωβρίου. Mε το "We've got a little more to show you" στην επίσημη πρόσκλησή της, η εταιρεία μας ετοιμάζει κάτι ακόμα για εκείνη τη μέρα. Φυσικά δεν μαθαίνουμε το τί, σίγουρα όμως θα είναι ένα από τα παρακάτω:

- iPad mini
- 13άρι Macbook Pro με Retina oθόνη
- Αναβάθμιση των iMac

Το event θα λάβει μέρος στο San Jose, στις 20:00 ώρα Ελλάδoς.

Σχόλια