Sony Xperia Z1 teaser, το smartphone για το οποίο θα μιλούν όλοι


Η Sony έχει κέφια στον τομέα των mobile συσκευών και συνεχίζει θέλοντας να προκαλεί εντυπώσεις και να πρωτοτυπεί. Αυτή τη φορά η εταιρεία δίνει μια μικρή γεύση για το επόμενο high-end Android smartphone της.

 «Το smartphone για το οποίο θα μιλούν όλοι» λοιπόν, είναι το Xperia Z1 για το οποίο μαθαίνουμε από το Twitter λογαριασμό της Sony. Με τη φράση, "It’s the smartphone everyone’s been talking about..." και ένα photo teaser που αποκαλύπτεται το power button, η εταιρεία κινεί τις υποψίες για κάτι ακόμα καλύτερο από το τρέχων Xperia Z. Άλλωστε οι φήμες θέλουν η νέα συσκευή να διαθέτει κάμερα 20 megapixel και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800. Σε συνδυασμό μάλιστα με το άκρως λεπτό σώμα και την αδιαβροχοποίηση που προσφέρονται και στα τωρινά μοντέλα το νέο Xperia Z1 σίγουρα θα κερδίσει τις εντυπώσεις.


Η παρουσίαση του νέου κινητού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην IFA 2013, στο Βερολίνο, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα και πιθανά leaks των επόμενων ημερών.

Update
Ακόμα μια φωτογραφία του αναμενόμενου Xperia Z1 αποκαλύπτεται από τη Sony και αυτή τη φορά αποκαλύπτεται το σώμα της συσκευής...


Σχόλια