iPhone 6 Plus, το μεγάλο με οθόνη 5.5-ιντσών



Όπως αναφέρθηκε και στο προηγούμενο άρθρο το νέο iPhone 6 δεν ήρθε μόνο του. Μαζί του παρουσιάστηκε και το iPhone 6 Plus που αποτελεί την μεγαλύτερη εκδοχή της επιτυχημένης συσκευής.

H έκδοση Plus διαθέτει πανομοιότυπο σχεδιασμό αλλά φέρει μεγαλύτερη οθόνη στις 5.5-ίντσες. Η ανάλυση εδώ είναι Retina HD με 1920 x 1080 pixels να... γεμίζουν την οθόνη τεχνολογίας IPS, με ultrathin backlight και ιδιαίτερα ανθεκτικό τζάμι. H κάμερα στην εν λόγω έκδοση διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας κάτι που λείπει από το βασικό μοντέλο ενώ στα υπόλοιπα έχουμε ότι και στο iPhone 6.


Το εσωτερικό δεν διαφέρει όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ωστόσο εξωτερικά το πάχος του είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στα 7.1mm. Στη συγκεκριμένη συσκευή και λόγω μεγέθους ενσωματώνεται μεγαλύτερη μπαταρία η οποία προσφέρει αυξημένη αυτονομία σε σύγκριση με οποιοδήποτε μέχρι στιγμής iPhone (14h video, 16 μέρες standby).




Το iPhone 6 Plus θα διατεθεί σε τρεις χρωματισμούς και εκδόσεις έως 128GB ενώ όσον αφορά τη διαθεσιμότητα ισχύει ότι και για το iPhone 6.

Σχόλια