Νέο Motorola Moto G, με μεγαλύτερη οθόνη και όχι μόνο


H Motorola ενισχύει την mid-range κατηγορία στα smartphones της προσθέτοντας το αναβαθμισμένο Moto G. Η νέα συσκευή μένει στα ίδια χρήματα (~$180) αλλά εξοπλίζεται με πλούσια χαρακτηριστικά για να έχετε τα πάντα χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό η νέα οθόνη IPS των 5-ιντσών είναι το κάτι άλλο, αναλογίζοντας τα χρήματα που ζητά, με ανάλυση HD 720p και επίστρωση Gorilla Glass. Στα συν συγκαταλέγονται και τα δυο ηχεία που είναι τοποθετημένα κομψά στο εμπρόσθιο μέρος, για πλήρη μουσική κάλυψη. Ο επεξεργαστής δεν είναι άλλος από τον Qualcomm 400, με τέσσερις πυρήνες  (1.2Ghz), πλαισιωμένο από το Adreno 305 GPU αλλά και 1GB RAM. H κάμερα του νέου Motorola είναι στα 8MP με f/2.0 ενώ η δευτερεύουσα στα 2MP για καθαρές video κλήσεις και... selfies. Η έκδοση του Android είναι η 4.4.4 KitKat, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία θα αναβαθμιστεί μελλοντικά στην L. Τα της τροφοδοσίας αναλαμβάνει η μπαταρία των 2.070mAh που χαρίζει ικανοποιητικούς χρόνους απόκρισης.

Το νέο Moto G θα συνοδεύεται από πολύχρωμες θήκες και flip covers ενώ για τους απαιτητικούς θα υπάρχει και επιπλέον μπαταρία με κόστος $39.9. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες χώρες από αύριο και στις υπόλοιπες πριν τα τέλη του έτους.

Σχόλια