Meizu M5 Note, με δυνατά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή


Το Meizu M5 Note έγινε πλέον επίσημο, όντας ένα κινητό που δεν ζητά πολλά, αλλά δίνει απλόχερα όλα τα αξιόλογα χαρακτηριστικά που ζητά ο καθένας από ένα smartphone των ημερών.

Ξεκινώντας με την οθόνη, έχει διαγώνιο 5.5-ιντσών τεχνολογίας LTPS με ανάλυση Full HD και γυαλί 2.5D κυρτό ενώ το contrast ratio φτάνει το 1000:1. To λειτουργικό βασίζεται στο Android 6.0, με την πινελιά της Meizu το Flyme OS 6ης έκδοσης. Στο εσωτερικό ο επεξεργαστής της MediaTek, Helio P10, είναι αυτός που αναλαμβάνει τα δύσκολα με οκτώ πυρήνες χρονισμένους στα 2Ghz, σε συνδυασμό με τα 3GB RAM και 16GB/32GB για αποθήκευση. Έπίσης, θα υπάρξει και μια έκδοση με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, για αυτούς που αναζητούν ακόμα κάτι παραπάνω.

Το σώμα της συσκευής έχει πάχος στα 8.15 χιλιοστών και ζυγίζει 175 γραμμάρια. Τη μπαταρία θα τη λέγαμε άκρως ικανοποιητική αφού τα 4000mAh είναι ότι πρέπει για μεγάλους χρόνους λειτουργίας.

Η κάμερα του M5 Note είναι στα 13MP με διάφραγμα f/2.2, δυνατότητα εγγραφής 1080p video και dual tone LED φλας. Στο εμπρόσθιο τμήμα εντοπίζουμε τη δευτερεύουσα των 5MP, για τις selfies ενώ δεν λείπουν και τα premium στοιχεία. Σ'αυτά συγκαταλέγονται ο αναγνωστής δακτυλικού αποτυπώματος, η 4G συνδεσιμότητα και το Wi-Fi b/g/n.

Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει στην Κίνα ενώ αργότερα στις υπόλοιπες χώρες. Η τιμή του είναι άκρως δελεαστική καθώς ξεκινά από τα 130 δολάρια και φτάνει τα 200 δολάρια, για την έκδοση με 4GB/32GB ενώ θα υπάρξουν και τέσσερις επιλογές χρωμάτων (Gray, Silver, Champagne Gold & Blue).

Σχόλια