"Project Scarlett", το νέο πανίσχυρο Xbox έρχεται το 2020


H έκθεση ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας E3 2019 πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα αποτελώντας το μεγαλύτερο event της χρονιάς για τους fans των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με πολλά νέα πράγματα να ανακοινώνονται όπως τίτλοι παιχνιδιών Cyberpunk 2077, Gear 5, Doom Eternal, Borderlands 3 ενώ η πιο σημαντική ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft, το επόμενο Xbox.

Ο διάδοχος του Xbox One X αποκαλύπτεται ως "Project Scarlett" για την ώρα και υπόσχεται τεράστια επεξεργαστική δύναμη. Η νέα κονσόλα της Microsoft θα διαθέτει custom chip γραφικών δημιουργία της AMD, δίσκο τεχνολογίας SSD για ταχύτερη φόρτωση και υψηλής ταχύτητας μνήμη τύπου GDDR6, καθιστώντας έτσι ικανή την κονσόλα να "τρέξει" παιχνίδια σε ανάλυση 8K στα 120fps. Αυτό φανερώνει πως θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από το One X, το οποίο αναμφισβήτητα είναι η πιο δυνατή κονσόλα παιχνιδιών αυτό το διάστημα. Όσον αφορά τους τίτλους παιχνιδιών, για τους λάτρεις του Halo, το μυστηριώδες Halo Infinite θα λανσαριστεί μαζί με τον ερχομό του Project Scarlett.

Σύμφωνα με την Microsoft την επόμενη χρονιά (τέλη του 2020) θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα ωστόσο όλο αυτό το διάστημα για το Xbox One X θα υπάρξουν ιδανικές προσφορές κάνοντας την υπάρχουσα κονσόλα πιο προσιτή, ειδικά αν σε κάποιους φαίνεται αιώνας μέχρι το νέο λανσάρισμα.

Σχόλια