iPad 3 με ανάλυση 2048x1536 pixels; Φήμες ή αλήθεια;


Nέες φήμες θέλουν το επόμενης γενιάς iPad να διαθέτει υψηλότερη ανάλυση οθόνης αλλά και να κυκλοφορεί πριν το τέλος του χρόνου.

Αν και είναι νωρίς ακόμα, ακούγεται πως το iPad 3 πιθανότατα να διαθέτει 5 φορές υψηλότερη ανάλυση, δηλαδή στα 2048x1536 pixels, σε σύγκριση με το iPad 2.

Φυσικά για τα νέα προϊόντα της Apple ακούμε κατά καιρούς πολλά πιθανά χαρακτηριστικά που πρόκειται να ενσωματωθούν σ'αυτά, ωστόσο κάτι τέτοιο ακούγεται καλό αλλά πόσο απέχει από την πραγματικότητα;

Παρ'όλα αυτά όμως, αφού στο WWDC 2011, που αναμέναμε κάτι νέο όσον αφορά το hardware, η Apple δεν παρουσίασε κάτι πέραν των iOS 5 και Lion OS X, σίγουρα ετοιμάζεται κάτι για το κοντινό μέλλον, είτε αυτό είναι ένα νέο iPhone είτε η επόμενη έκδοση του iPad.

Ωστόσο αν στην προκειμένη περίπτωση επιλεχθεί υψηλότερη ανάλυση για το tablet της, αν και νωρίς για συμπεράσματα, αυτό θα έχει ως συνέπεια την μειώση του χρόνου λειτουργίας. Ωστόσο από την άλλη οι εικόνες στα 2048x1536 σε ένα 7-ιντσο πάνελ θα έχουν άλλη χάρη και φυσικά θα αποδώσουν και την πρωτιά σ'αυτό.

Πάντως ό,τι και να γίνει, μέχρι το φθινόπωρο έχουμε να ακούσουμε πολλά ακόμα...



Σχόλια