To Samsung Galaxy Note 9 ανακοινώνεται στις 9 Αυγούστου


Η Samsung έστειλε προσκλήσεις για το "Samsung Galaxy UNPACKED 2018" event όπου θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου στο Barclays Center στη Νέα Υόρκη.

Πρωταγωνιστής του εν λόγω event θα είναι το νέο Galaxy Note 9, για το οποίο δεν έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία. Παρ' όλα αυτά φημολογείται να μοιάζει αρκετά στο Galaxy S9+ ωστόσο θα φέρει ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, νέα κάμερα και φυσικά το S-Pen. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Bloomberg, το Note 9 θα εξοπλίζεται με τον νέο αισθητήρα κάμερας Isocell Plus, που έχει δημιουργήσει η ίδια η Samsung, και προσφέρει καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων.

Ένα ακόμα στοιχείο από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει είναι και η αλλαγή του σημείου που θα βρίσκεται ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος. Στα Note 8 και Galaxy S8, ο αναγνώστης ήταν στο πίσω  μέρος αλλά σχετικά ψηλά με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολα η χρήση του με το ένα χέρι. Άλλωστε στο Galaxy S9, είδαμε να τοποθετείται ελαφρώς πιο χαμηλά πράγμα που αναμένεται και στο Note 9, για να είναι πιο εύχρηστο.


Εξωτερικά και με βάση το παραπάνω teaser, που δημοσίευσε η εταιρεία, αναμένεται και ένας νέος χρωματικός συνδυασμός που είναι το κίτρινο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε περιμένουμε μέχρι τις αρχές Αυγούστου όπου και θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Σχόλια