Η DJI παρουσιάζει την πρώτη της action camera


H DJI μπαίνει επίσημα στο χώρο των action cameras παρουσιάζοντας την νέα Osmo Action. Η πρώτη της action camera κοστίζει μόλις 379€ και έρχεται δυναμικά για να κοντράρει στα ίσια την GoPro Hero 7 Black, που πωλείται στην ίδια τιμή. Και οι δυο έχουν το ίδιο μέγεθος, είναι ανθεκτικές στα χτυπήματα και στο νερό ενώ προσφέρουν όμοιες δυνατότητες στο κομμάτι του video και της φωτογραφίας.


Πιο συγκεκριμένα, η DJI Osmo Action μπορεί να εγγράψει video στα 4K/60fps (100Mbps) ή 1080p/240fps, να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 12MP ενώ προσφέρει ένα πλήρες πακέτο δημιουργικών χαρακτηριστικών. Σ' αυτά περιλαμβάνονται η επιλογή λήψης time-lapse, slow-mo (έως 8x) καθώς και HDR videos. Φυσικά ενσωματώνει ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας, ίδιας τεχνολογίας με αυτόν που συναντάμε σε άλλα προϊόντα της εταιρείας, όπως το Osmo Pocket σε συνδυασμό με το Rocksteady feature, που σημαίνει ότι μπορεί να καταγράψει video αρκετά smooth και σταθερό κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.


Το "killer" χαρακτηριστικό της, έναντι της Hero 7 Black, είναι ότι διαθέτει δυο έγχρωμες οθόνες, μια 1,4" μπροστά και άλλη μία 2,25" στο πίσω μέρος. Φυσικά μια από τις δυο μπορεί να είναι λειτουργική κατά την εγγραφή ωστόσο η εναλλαγή γίνεται πολύ εύκολα με ένα διπλό άγγιγμα. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να δει τι καταγράφει ανεξαρτήτως πως κρατάει την κάμερα.

Όσο για τα extreme… χαρακτηριστικά της αξίζει να αναφερθεί πως είναι αδιάβροχη και λειτουργική σε βάθος έως 11 μέτρων αλλά και ανθεκτική σε θερμοκρασίες 10 βαθμών υπό το μηδέν. Φυσικά έχει ανοχή στα χτυπήματα και στην σκόνη για χρήση κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σχόλια