Samsung Galaxy Tab S5e, το οικονομικό "πλούσιο" tablet για όλους


H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Tab S5e, ένα tablet λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο οικονομικό από το ακριβό της Galaxy Tab S4. Αν και σε πρώτη άποψη κάποιος θα πει ότι εφόσον η τιμή του είναι μειωμένη σχεδόν στο μισό, από το Tab S4, θα έχει και χάλια επιδόσεις, αυτό δεν ισχύει.

Το Tab S5e έχει την ίδια διαγώνιο οθόνης, με το Tab S4, δηλαδή 10,5-ίντσες αλλά έχει καλύτερη αναλογία οθόνης προς σώμα, που σημαίνει πιο λεπτά bezels. Έχουν πανομοιότυπες κάμερες και ίδια ηχεία ρυθμισμένα από την AKG ενώ δεν λείπει και η υποστήριξη του Samsung DeX, που μετατρέπει την συσκευή σε σταθερό pc προσθέτοντας ένα εξωτερικό monitor.

H μεγάλη διαφορά του Tab S5e και του Tab S4 είναι επεξεργαστική δύναμη. Το Tab S5e ενσωματώνει τον οκτώ πυρήνων Snapdragon 670, που αν και πιο αδύναμος από τον Snapdragon 835 (του Tab S4), δεν θα απογοητεύσει στις καθημερινές λειτουργίες και εφαρμογές. Φυσικά για αυτά που προσφέρει η νέα συσκευή της Samsung και με κόστος περίπου στα 399 δολάρια αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική, στην περίπτωση που κάποιος δεν επιθυμεί το ακριβότερο μοντέλο αλλά ούτε και ένα εξίσου ακριβό iPad από το αντίπαλο στρατόπεδο. To Tab S5e συνδυάζει πολύ καλά χαρακτηριστικά, μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τιμή που το κατατάσσει στις προσιτές επιλογές για αυτούς που θέλουν κάτι ενδιάμεσο.

Το Samsung Galaxy Tab S5e θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.


Samsung Galaxy Tab S5e πλήρη χαρακτηριστικά:
Οθόνη: 10,5" AMOLED (2560x1600)
CPU: Snapdragon 670 octa-core
RAM/ROM: 4GB+64GB ή 6GB+128GB, microSD έως 512GB
Κάμερες: 13MP κύρια και 8MP εμπρόσθια
Υποδοχή: USB-C
Αισθητήρες: Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο, Γεωμαγνητικός αισθ., RGB αισθητήρας φωτός, Δακτυλικού αποτυπώματος
Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth 5.0
Μπαταρία: 7040mAh, Fast charging
Λειτουργικό: Android Pie 9.0
Ήχος: 4 ηχεία ρυθμισμένα από την AKG με υποστήριξη Dolby Atmos

Σχόλια